Senaste Nytt

Medlemsavisering 2/2024

Medlemsavisering 2/2024 är nu utskickad via mejl, om du inte hittar den i din inkorg så kontrollera skräpposten.

Båtplatsägare

Båtplatsägare! Det har gått ut två mejl från klubben till båtplatsägare innehållande årets vaktlista samt en vaktinstruktion. Ni som hyr ut er plats ansvarar för att informera er hyresgäst. Observera att mejlen endast går ut till båtplatsägare. Hittar du inte mejlen så kontrollera din skräppost, finns det inte där heller så mejla styrelsen så ser…
Läs mer

Årsmöte

Årsmöte kommer att hållas i Svanviksladan söndagen den 12:e maj kl 10:00, välkomna! Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast 19:e april. Kallelse med handlingar skickas ut med e-post senast 3 veckor innan årsmötet.

Arbetsdag, våren 2024

Det är dags att göra hamnen redo inför sommaren. Vi träffas på söndag 21 april kl 10:00 vid vaktstugan och går igenom vad som behöver göras. Välkomna!

God Jul och Gott Nytt Båt-År 2024!

Svanviks Båtklubb, 23-12-23 Bäste klubbmedlem! Nu lackar det mot jul, och snön har lagt ett vitt täcke över Svanvik. I hamnen och på uppläggningsplatsen är det stilla, solen gnistrar och Stigfjorden ligger som en spegel. Ett aktivt båt-år närmar sig nu slutet, och vi gör en kort återblick av vad som skett under 2023, innan…
Läs mer

Arbetsdag i hamnen

Det är dags att göra hamnen redo inför vintern. Vi träffas på söndag 5 november kl 10:00 vid vaktstugan och går igenom vad som behöver göras. Välkomna!

Upptagning

Årets upptagningsdagar är bokade, se fliken ”Upptagning” här på hemsidan där du även kan anmäla dig.

Sjösättning

Vårens sjösättningsdatum är lördag 29 april och lördag 20 maj, båda dagarna med start klockan 07:00.

Arbetsdag

Vårens arbetsdag kommer att hållas lördag 22 april, samling vid vaktstugan kl 10:00.

Årsmöte

Alla medlemmar hälsas välkomna till årsmöte i Svanviksladan söndagen den 14 maj kl 10:00.